FFB Frederikssund Forenede Boldklubber shared a post

FFB Frederikssund Forenede Boldklubber shared a post

Jesper

U17-1 holdt stand mod Glostrup

FFB’s U17 Øst1 mandskab tog søndag mod rækkens formentlig stærkeste hold, Glostrup.

De to velorganiserede hold leverede en tempofyldt kamp med få chancer og da slutfløjtet lød, stod der da også fortsat 0-0 på måltavlen.

Glostrup råder over et fysisk særdeles stærkt mandskab og de satte Frederikssund drengene under pres i store dele af kampen. Den stærke FFB defensiv og keeper Frederik Folkvardsen forsvarede sig dog dygtigt og i den anden ende blev Glostrup truet af både omstillinger og dødbolde. FFB anfører, Mathias Sand, ramte bl.a. stolpen med et hovedstød, ligesom et langskud fra Marcus Skyttegaard tvang Glostrup keeperen ud i en flot redning i det ene målhjørne.

Som kampen skred frem, fik FFB bedre og bedre fat, men bedst som der lå en scoring og lurede i luften, blev Frederikssund ramt af et gult kort og dermed 10 minutter i undertal. Det betød, at det sidste kvarter blev en ren overlevelseskamp, men stormen blev redet af og Frederikssund defensiven kunne notere sig sæsonens femte clean sheet i 8 kampe.

Også FFB’s U16 Øst2 mandskab var i kamp søndag på udebane mod Hvidovre. Trods en god Frederikssund indsats blev det til et ærgerligt 3-4 nederlag, hvor Hvidovre satte sejrsmålet ind i kampens sidste minut.